Živánka

Kategória: 
Bravčové mäso, Dobroty na grile

Živánka


Ingrediencie

Pre 1

Potrebujeme:

  • bravčové karé - 2 rezne
  • zemiak - 2 ks
  • cibuľa - 1/2 ks
  • klobása - 4 kolieska
  • slanina - 1 plátok
  • mleté čierne korenie
  • mletá červená paprika
  • drvená rasca
  • soľ

Príprava

  1. Alobal potrieme olejom, navrstvíme zemiaky pokrájané na plátky a cibuľu nakrájanú na kolieska. Osolíme.
  2. Mäso nakrájame na rezne a naklepeme. Posypeme mletým čiernym korením z oboch strán.
  3. Na zemiaky s cibuľou pridáme na pásiky pokrájanú slaninu a klobásu. Na vrch uložíme rezne a okoreníme mletou rascou a mletou červenou paprikou. Ochutíme soľou.


Hore