Krém - čokoládovo-gaštanový

Kategória: 
Pudingy, panna coty, kaše

Krém - čokoládovo-gaštanový


Ingrediencie

Pre 1

Potrebujeme:

  • čokoláda na varenie - 200 g
  • smotana na šľahanie 33% - 250 ml
  • plátok želatíny - 2 ks
  • voda - 3 PL
  • gaštanové pyré - 250 g

Príprava

  1. Plátky želatíny vložíme do vody a necháme 10 minút napučať.
  2. Čokoládu na varenie rozpustíme v smotane na šľahanie. Zohrejeme po bod varu. Nevaríme !
  3. Odstavíme, vložíme vyžmýkanú želatínu a miešame, kým sa nerozpustí.
  4. Do čokoládovej zmesi pridáme gaštanové pyré a rozmixujeme na hladkú masu.
  5. Naplníme do mištičiek a necháme stuhnúť do chladničky. Podávame so šľahačkou.


Hore