Krém - čokoládovo-gaštanový
Kategória:
Pudingy, panna coty, kaše
Pridať/Odobrať z lístka
Nákupný zoznam
Ingrediencie
Pre
1
Potrebujeme:
čokoláda na varenie
-
200
g
smotana na šľahanie 33%
-
250
ml
plátok želatíny
-
2
ks
voda
-
3
PL
gaštanové pyré
-
250
g
Príprava
Plátky želatíny vložíme do vody a necháme 10 minút napučať.
Čokoládu na varenie rozpustíme v smotane na šľahanie. Zohrejeme po bod varu. Nevaríme !
Odstavíme, vložíme vyžmýkanú želatínu a miešame, kým sa nerozpustí.
Do čokoládovej zmesi pridáme gaštanové pyré a rozmixujeme na hladkú masu.
Naplníme do mištičiek a necháme stuhnúť do chladničky. Podávame so šľahačkou.
Hore
×
Prosím prihláste sa. Táto funkcia je prístupná len pre prihlásených používateľov.