Dve tretiny mlieka a cukor dáme variť. Vo zvyšku mlieka rozmiešame Zlatý klas, vlejeme do horúceho mlieka a uvaríme krém. Hneď po uvarení krém prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme vychladnúť. (Fóliu priložíme priamo na povrch krému, aby sme zabránili prístupu vzduchu.)
Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom do penista, postupne pridávame vodu a olej. Dôkladne prešľaháme. Striedavo ručne primiešavame sneh z bielkov a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Cesto vylejeme na margarínom vymastený a múkou vysypaný plech. Pečieme pri teplote 175 stupňov cca 10 minút.
Vychladnutý krém vyšľaháme pri vysokých otáčkach. Pridáme kyslú smotanu a pri nižších otáčkach šľaháme, kým sa obe hmoty nespoja.
Krém navrstvíme na upečené cesto a poukladáme naň na menšie kúsky pokrájané broskyne.
Studené mlieko zmiešame s práškovými šľahačkami a vyšľaháme. Šľahačku natrieme na krém s broskyňami a posypeme strúhanou čokoládou.