Krém - čokoládový šľahaný nad parou
Kategória:
Torty - krémy
Pridať/Odobrať z lístka
Nákupný zoznam
Ingrediencie
Pre
1
Potrebujeme:
vajce
-
5
ks
kryštálový cukor
-
200
g
vanilínový cukor
-
1
balíček
čokoláda na varenie
-
125
g
kakao
-
1 1/2
PL
maslo
-
500
g
Príprava
Čokoládu rozpustíme nad parou.
Pridáme kakao, vajcia, cukor a vanilínový cukor. Šľaháme nad parou cca 30 minút (nemusíme vkuse).
Vyšľahaná hmota má konzistenciu redšieho pudingu.
Vyšľahaný krém prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme vychladnúť.
Maslo vyšľaháme do peny a po malých dávkach pridávame vychladnutý krém.
Hore
×
Prosím prihláste sa. Táto funkcia je prístupná len pre prihlásených používateľov.