Krém - jahodový
Kategória:
|
-
Ingrediencie
Pre 1
Potrebujeme:
- jahody (čerstvé alebo mrazené) - 500 g
- vanilkový puding - 1 balíček
- práškový cukor - 180 g
- maslo - 500 g
Príprava
- Jahody vložíme do hrnca. Pokiaľ použijeme mrazené, necháme rozmraziť. Rozmixujeme.
- Pridáme vanilkový puding a dôkladne rozmiešame. Môžeme aj rozmixovať.
- Uvaríme hustejší krém, ktorý prikryjeme potravinárskou fóliou a necháme vychladnúť.
- Vychladnutý krém vyšľaháme s cukrom a zmäknutým maslom do hladkej peny.
Tipy - Poznámky
Týmto spôsobom môžeme pripraviť akýkoľvek ovocný krém. Pokiaľ použijeme maliny, tak po ich rozmixovaní hmotu ešte precedíme cez sitko, aby sme v kréme nemali jadierka.