Rezne - obrátené

Pripravte sa na mäkučké mäsko s úžasnou omáčkou. Aj zarytí odporcovia bravčového mäsa sa budú zalizovať :) A nezabudnite: dôležité je mať veľa šťavy !

Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Bravčové mäso

Ingrediencie

Pre: 4 kus/kusy/kusov

Na prípravu mäsa:

500 g bravčové karé
strúhanka
3 ks vajce
mleté čierne korenie
soľ
olivový olej

Na zálievku:

50 ml olivový olej
1 PL horčica
1 KL soľ
300 ml voda
3 PL kečup
1 ČL worčesterská omáčka

Postup:

  1. Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a z oboch strán mierne osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
  2. Obalíme v strúhanke, v rozšľahaných vajíčkach (nesolíme) a na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán.
  3. Zmiešame ingrediencie určené na zálievku.
  4. Opečené rezne vložíme do pekáča a zalejeme pripravenou zálievkou. Prikryjeme alobalom a pečieme 45 minút pri teplote 180 stupňov. Podávame so zemiakovou kašou.
  5.  

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉