Rezne - obrátené
Pripravte sa na mäkučké mäsko s úžasnou omáčkou. Aj zarytí odporcovia bravčového mäsa sa budú zalizovať :) A nezabudnite: dôležité je mať veľa šťavy !
Fotogaléria k receptu:
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): | Bravčové mäso |
Ingrediencie
Pre:
4
kus/kusy/kusov
Na prípravu mäsa:
500 g bravčové karé |
strúhanka |
3 ks vajce |
mleté čierne korenie |
soľ |
olivový olej |
Na zálievku:
50 ml olivový olej |
1 PL horčica |
1 KL soľ |
300 ml voda |
3 PL kečup |
1 ČL worčesterská omáčka |
Postup:
- Mäso nakrájame na rezne, naklepeme a z oboch strán mierne osolíme a okoreníme mletým čiernym korením.
- Obalíme v strúhanke, v rozšľahaných vajíčkach (nesolíme) a na rozpálenom oleji opečieme z oboch strán.
- Zmiešame ingrediencie určené na zálievku.
- Opečené rezne vložíme do pekáča a zalejeme pripravenou zálievkou. Prikryjeme alobalom a pečieme 45 minút pri teplote 180 stupňov. Podávame so zemiakovou kašou.