Plát - dobošový

Z uvedeného množstva ingrediencií upečiete 1 plát.

Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Korpusy

Ingrediencie

Pre: 1 dávku/dávky/dávok

Potrebujeme:

Potrebujeme:

3 ks vajce
3 PL kryštálový cukor
3 PL hladká múka
štipka soľ

Postup:

  1. Vajcia s cukrom a soľou šľaháme 4 minúty.
  2. Metličkou vmiešame múku.
  3. Cesto rozotrieme na plech (28x39 cm) vyložený papierom na pečenie.
  4. Pečieme pri teplote 175 stupňov doružova (cca 5 minút).

  5.  
  6.  

Poznámky k receptu:

Vhodný krém: čokoládový šľahaný nad parou (na obdĺžnikovú tortu 28x39 cm je potrebná dvojnásobná dávka krému).

  • na obdĺžnikovú tortu (naplnenú) s rozmerom 28 x 39 x 5 cm potrebujete 10 vajec

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉