Plát - dobošový
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): | Korpusy |
Ingrediencie
Pre:
1
dávku/dávky/dávok
Potrebujeme:
Potrebujeme:
3 ks vajce |
3 PL kryštálový cukor |
3 PL hladká múka |
štipka soľ |
Postup:
- Vajcia s cukrom a soľou šľaháme 4 minúty.
- Metličkou vmiešame múku.
- Cesto rozotrieme na plech (28x39 cm) vyložený papierom na pečenie.
- Pečieme pri teplote 175 stupňov doružova (cca 5 minút).
Poznámky k receptu:
Vhodný krém: čokoládový šľahaný nad parou (na obdĺžnikovú tortu 28x39 cm je potrebná dvojnásobná dávka krému).
- na obdĺžnikovú tortu (naplnenú) s rozmerom 28 x 39 x 5 cm potrebujete 10 vajec