Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vymiešame s cukrom, postupne pridávame vodu, múku zmiešanú s práškom do pečiva, kakao a sneh z bielkov.
Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy a upečieme (ja pečiem na cca 180 stupňov, kým nie je korpus upečený - zhruba 15 až 20 minút).
Korpus necháme vo forme (ja zvyknem ešte utrieť vymastené a pomúčené boky formy papierovými kuchynskými utierkami) a natrieme džemom.
Vo vode rozpustíme práškový cukor a prilejeme rum. V tomto roztoku namáčame piškóty a ukladáme ich v jednej vrstve na povrch korpusu.
Uvaríme hustý puding podľa návodu a ešte horúci pomaly nalejeme na piškóty. (Ak vám ostane, zvyšok nalejte do misky.)
Necháme vychladnúť a potom ešte na cca 2 hodinky vložíme do chladničky.
