2/3 mlieka vlejeme do hrnca, pridáme cukor a za občasného miešania privedieme do varu. Vo zvyšnom mlieku rozmiešame pudingové prášky a túto zmes vlejeme do vriaceho mlieka. Uvaríme hustejší puding.
Vajcia vyšľaháme s cukrom do peny. Pridáme mlieko a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Vymiešame do hladka.
Cesto nalejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na cesto navrstvíme uvarený puding a posypeme nakrájaným kompótovým ovocím (v tomto prípade to boli broskyne). Pečieme 20 - 30 minút pri teplote 175 stupňov.
Po vychladnutí natrieme vyšľahanou šľahačkou (studené mlieko vyšľaháme so šľahačkou v prášku) a posypeme grankom.
Tipy - Poznámky
Mne sa osvedčil trošku iný postup: ovocie naukladám na cesto a až potom nalejem puding