Ježkovia
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Vianočné pečenie

Ingrediencie

Pre: 1 dávku/dávky/dávok

Potrebujeme:

linecké cesto
čokoláda na varenie posekaná na kocky

Na ozdobenie:

čokoláda na varenie
Cera
strúhaný kokos

Postup:

  1. Čokoládu zabalíme do lineckého cesta (postup na jeho prípravu nájdete TU), vyformujeme do tvaru ježka, uložíme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme pri teplote 180 stupňov cca 10 - 12 minút.
  2. Upečených ježkov namáčame do čokoládovej polevy, ktorú sme zriedili Cerou a obaľujeme v strúhanom kokose. Na záver z čokoládovej polevy urobíme ježkom oči a nos.

  3.  

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉