Fašírky - z rybieho filé
Rybacie fašírky sme robievali veľmi často, keď deti boli malé. V tom čase im nechutili ryby a nechcelo sa im babrať s kosťami. Tak som vymyslela pre ne tento recept. A môžem vám povedať, že mizli rýchlosťou blesku.
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): | Ryby |
Ingrediencie
Pre:
4
osobu/osoby/osôb
Potrebujeme:
600 g rybie filé |
1 ks vajce |
6 strúčikov cesnak |
mleté čierne korenie |
mletá červená paprika |
soľ |
strúhanka |
olivový olej |
Postup:
- Rybie filé necháme úplne rozmraziť. Potom ho vyžmýkame a zomelieme na mäsovom mlynčeku.
- K mäsu pridáme vajce, prelisovaný cesnak, korenie, papriku a vegetu a dobre premiešame. Podľa potreby zahustíme strúhankou.
- Tvarujeme fašírky, ktoré obaľujeme v strúhanke. Vypražíme.