Rybie filé - zapekané s kari korením
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): | Ryby |
Ingrediencie
Pre:
6
osobu/osoby/osôb
Potrebujeme:
6 ks rybie filé |
125 g maslo |
kari korenie |
1 ks cibuľa |
soľ |
podľa chuti horčica |
biele mleté korenie |
Postup:
- Rybie filé úplne rozmrazíme, opláchneme a vysušíme papierovými utierkami.
- Z alobalu si nastriháme toľko kusov, koľko máme rybieho filé. Na alobal položíme rybie filé.
- V miske vymiešame zmäknuté maslo s horčicou, kari korením, soľou a menšou cibuľou nakrájanou nadrobno.
- Na každý kúsok rybieho filé navrstvíme maslovú zmes a zabalíme do balíčkov. Tieto potom premiestnime na plech, podlejeme trochou vody a pečieme 20 - 25 minút pri teplote 200 stupňov.
Poznámky k receptu:
Biele mleté korenie môžete nahradiť čiernym.