Krém - kakaovo-karamelový
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): Krémy

Ingrediencie

Pre: 1 dávku/dávky/dávok

Potrebujeme:

150 g kryštálový cukor
100 ml voda
400 ml mlieko
2 balíčky Zlatý klas
250 g maslo
2 PL kakao

Postup:

  1. V mlieku rozmiešame Zlaté klasy a kakao.
  2. Cukor necháme skaramelizovať, prilejeme vodu a necháme rozpustiť.
  3. Vlejeme pripravenú mliečnu zmes a uvaríme hustý krém. Hneď po uvarení ho prikryjeme potravinárskou fóliou (ktorú dáme priamo na povrch krému) a necháme vychladnúť.
  4. Vychladnutý krém vyšľaháme a po malých dávkach doň prišľaháme zmäknuté maslo. Dôkladne prešľaháme.

Oslovil vás tento recept ? Dajte o ňom vedieť aj vašim priateľom 😉