Kuracie prsia - s ananásom
Kategória (kliknite pre návrat do kategórie): | Hydina |
Ingrediencie
Pre:
4
osobu/osoby/osôb
Potrebujeme:
400 g kuracie prsia |
2 PL kečup |
1 PL horčica |
soľ |
mletá červená paprika |
mleté čierne korenie |
212 ml hrášok v konzerve |
2 ks mrkva |
280 ml ananás v konzerve |
2 ČL zemiakový škrob (Solamyl) |
podľa potreby voda |
olivový olej |
Postup:
- Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, vložíme do misky, pridáme kečup, horčicu, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, soľ a dôkladne premiešame. Necháme odležať aspoň 30 minút.
- Mäso opečieme na rozpálenom oleji, podlejeme vodou a dusíme cca 20 minút.
- Pridáme na rezance pokrájanú mrkvu, hrášok a na menšie kúsky pokrájaný ananás. V prípade potreby podlejeme vodou a dusíme ďalších 20 minút. Zahustíme Solamylom (Solamyl zalejeme malým množstvom vody a pomaly za stáleho miešania prilievame k mäsu).