Guláš - bravčový
Kategória:
|
-
Ingrediencie
Pre 4
Potrebujeme:
- bravčové stehno - 500 g
- bravčová masť - 2 PL
- cibuľa - 2 ks
- rasca drvená
- mletá červená paprika - 2 ČL
- gulášové korenie - 2 PL
- mleté čierne korenie
- soľ
- zemiakový škrob (Solamyl)
Príprava
- Na masti chvíľu opražíme rascu. Pridáme na drobno pokrájané veľké cibule a opečieme ju do sklovita.
- Pridáme na kocky pokrájané mäso, prudko opečieme. Keď mäso pustí svoju šťavu hrniec prikryjeme a podusíme cca 10 minút.
- Pridáme mletú červenú papriku, gulášové korenie, mleté čierne korenie a podlejeme vodou. Dusíme do mäkka. Podľa potreby dosolíme a zahustíme Solamylom. Podávame s knedľou.